Bunicul lui Gwyneth Paltrow crede că sânii actriţei seamănă cu două ouă ochiuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa a câştigat un premiu Oscar în anul 1999, pentru rolul din "Shakespeare îndăgostit"

Actriţa americană Gwyneth Paltrow a declarat recent că bunicul său i-a spus că sânii ei îi amintesc de ouăle ochiuri.

"Pentru «Shakespeare îndrăgostit» trebuia să-mi dau bluza jos şi să fiu goală", a povestit actriţa, informează thesun.co.uk. Gwyneth Paltrow era îngrijorată pentru că bunicul ei este o persoană conservatoire şi i-a spus acestuia înainte să meargă la cinema de existenţa scenelor în care apare dezbrăcată. „I-am spus că a trebuit să o fac, pentru că era un rol foarte important pentru mine", a mai povestit actriţa.

"El a spus doar «Nu te îngrijora, vor arăta ca două ouă în tigaie", a povestit ea. Pentru rolul din filmul "Shakespeare îndrăgostit", Paltrow a câştigat, de altfel, premiul Oscar.

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008). Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion". De asemenea, actriţa a apărut în primele două filme din seria "Iron Man", "Iron Man - Omul de oţel" (2008) şi "Iron Man 2 - Omul de oţel 2" (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obţinut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial, informează Mediafax.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI