Alina Puşcaş a născut: primele imagini cu cel de-al treilea copil al prezentatoarei TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Puşcaş a devenit mamă pentru a treia oară FOTO Facebook

Actriţa şi prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva“, difuzat de Antena 1, Alina Puşcaş (33 de ani) a devenit mamă pentru a treia oară şi a postat în mediul online primele imagini cu bebeluşul.

Alina Puşcaş a născut sâmbătă, 3 august, prin cezariană. Actriţa a adus pe lume o fetiţă, făcându-l astfel pe soţul său, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, tată pentru a treia oară. 

Prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva“ a publicat pe contul său de Instagram două imagini cu micuţa, care se va numi Iris, dar şi o fotografie în care îl sărută pe soţul său. 

„Iris Stoenescu, bine ai venit! Vom avea grijă de tine în cel mai bun mod“, a scris Alina Puşcaş alături de cele trei fotografii. 

   

        View this post on Instagram                   IRIS STOENESCU, Welcome to this World! 🌸 We shall take care of you the best way we know ❤️🍼👼 #happy #moments #love #babygirl #moments #family #justus A post shared by alina puscas (@alina_puscas_) on Aug 3, 2019 at 8:54am PDT

Alina Puşcaş a povestit cum a ales numele fetiţei: „Numele l-am ales eu de această dată, a pornit de la dorinţa de a găsi un nume mai puţin comun sau în trend, să fie scurt, uşor de pronunţat în orice limbă. M-am gândit să fie ceva care să aibă legătură cu Mihai şi ochii lui albaştri, să aibă parte şi de o onomastică, în cazul ei, de Florii. Aşa am ajuns, după ceva timp la Iris care mai are în plus şi legătura cu muzica rock atât de dragă lui Mihai“.

Alina Puşcaş este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din vara anului 2017, alături de care mai are doi copii. În august 2015, Alina Puşcaş a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume un băieţel pe nume Alexandru, iar în octombrie 2017 prezentatoarea TV a adus pe lume al doilea copil, o fetiţă pe nume Melissa Antonia.

Melissa Antonia, Alina Puşcaş, Mihai Stoenescu şi Alexandru FOTO Facebook