O „Săptămână altfel“ în platoul emisiunii „Cronica cârcotaşilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia din această seară a emisiunii de umor „Cronica Cârcotaşilor“ va fi una „altfel“, în ton cu programul şcolar „Săptămâna altfel“. Telespectatorii Prima TV vor afla, începând cu ora 20:30, pe cine a vizitat Hrubaru, cine apare la „Top Ruşinică“, ce s-a văzut la TV, cât s-a scumpit benzina şi pe unde a mai umblat Dezbrăcatu’.

La finalul emisiunii, trupa Jukebox va cânta melodia „O lume minunată“, împreună cu micuţii prezenţi în platoul „Cronicii“, cu ocazia programului şcolar „Săptămâna altfel“.

Gelu’ Mititelu, „avocat de divorţuri cu lăutari, partaj cu de-a sila şi moşteniri absurde, revine la „Cronicuţă“ pentru a rezolva un nou caz.

De asemenea, Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu vor prezenta câteva dovezi care atestă „prezenţa bravilor conducători Victor Ponta şi Traian Băsescu în istoria ţării“.

Dezbrăcatu', Tavi Păscuţ şi Mihai Găinuşă FOTO Prima TV

Domnul Costel, „benzinar de când lumea“, explică fenomenul bacşişului la pompă şi cum stă treaba cu plinul de benzină, iar poliţistul Tuzgureanu Augustin dezvăluie cum a circulat 20 de ani cu un carnet fals.

Toate aceste momente şi multe altele vor putea fi văzute în această seară, la Prima TV, de la ora 20:30.