Mihai Găinuşă, naş pentru băieţelul Oanei, fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai
Găinuşă este şi naşul de botez al Isabelei, celălalt copil al
Oanei FOT Marian Iliescu
Mihai Găinuşă este şi naşul de botez al Isabelei, celălalt copil al Oanei FOT Marian Iliescu

Mihai Găinuşă a devenit naş pentru băiatul Oanei, fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor, după ce aceasta a născut pentru a doua oră. Găinuşă a mers la spital pentru a-l vedea pe Mihai Maxim şi a postat chiar şi o poză cu acesta.

Oana, fosta Bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor“, a devenit, luni, mămică pentru a doua oară. Naşterea a decurs normal, iar Oana a ţinut să le mulţumească medicilor de la Spitalul Filantropia din Capitală, pe pagina sa de Facebook. „Astăzi, la ora 12:10, a venit pe lume micul Mihai Maxim, cântărind 3,250 kilograme, după o naştere de nota 10. Mulţumim echipei de doctori de la Spitalul Filantropia, echipă condusă de doamna doctor Militaru, pentru grijă şi profesionalism. După câteva ore de la naştere ne simţim maxim“, a glumit Oana.

Naşul Mihai Găinuşă a ajuns într-un suflet la spital să-l vadă pe noul membru al familiei Budnaru. Cârcotaşul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el şi finii săi, Oana şi Florin, la care a adăugat „Oana a livrat, Florin a recepţionat şi naşul a constatat! Sa trăiască sănătos finul Maxim“.

image

Mihai Găinuşă, alături de Oana şi soţul ei, Florin Budnaru FOTO Prima TV

În luna iulie a anului trecut, Oana Ioniţă s-a căsătorit cu Florin Budnaru, tenor la Teatrul de Operetă „Ion Dacian“, din Capitală. Cuplul a fost cununat de fostul coleg al coregrafei, Mihai Găinuşă, şi de soţia acestuia, Ioana. Tot ei sunt şi naşii de botez ai Isabelei, celălalt copil al Oanei.

Cu Mihai Găinuşă vă întâlniţi în fiecare miercuri seară, la „Cronica Cârcotaşilor“, de la ora 20:30, la Prima TV. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite