O nouă televiziune de ştiri se lansează în România. De când începe să emită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TV

Televiziunea de ştiri Euronews va fi lansată în România începând de săptămâna viitoare. Euronews a făcut anunţul oficial, din data de 25 mai va transmite şi în limba română.

Din 25 mai Euronews va începe transmisia în limba română având în echipă nume cunoscute din jurnalismul autohton, precum Adelin Petrişor, Vitalie Cojocari, Claudiu Popa, Daniel Coman şi Cristi Citre. 

La nivel de management, Andra Miron (redactor-şef), cameramanul Sorin Mişcoci (director de producţie), Bebe Nicola (producător executiv) şi Cristian Coman (şef NewsDesk) se vor alătura televiziunii Euronews, relatează Paginademedia.ro. 

Pe data de 6 ianuarie 2021 Euronews a anunţat, în plină pandemie, semnarea unui parteneriat cu Universitatea Politehnică din Bucureşti pentru lansarea Euronews România. Pe data de 9 noiembrie televiziunea a primit licenţa de la CNA.

Euronews este un canal de ştiri independent destinat publicului vorbitor de limba română. Euronews România va fi o televiziune naţională ce va difuza ştiri şi producţii regionale, locale, naţionale sau internaţionale având la bază principiile jurnalismului independent promovat de Euronews World.

Mai multe pentru tine:
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”