Lansări CD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Death Magnetic Artist: Metallica; Casa de discuri: © Universal Music Romania După o absenţă de cinci ani, rockerii de la Metallica au revenit în 2008 cu un album pe măsura aşteptărilor:

Death Magnetic

Artist: Metallica; Casa de discuri: © Universal Music Romania

După o absenţă de cinci ani, rockerii de la Metallica au revenit în 2008 cu un album pe măsura aşteptărilor: “Death Magnetic”. Materialul a obţinut discul de platină în România la nici o lună de la lansare, fapt ce nu ne miră! Cel de-al nouălea album de studio al formaţiei a fost produs de Rick Rubin şi Warner Bros.

Avându-l în componenţă pe noul basist, Robert Trujillo, Metallica a redevenit ceea ce era pe vremuri. Cum a fost posibil acest lucru? Ei bine, băieţii de la Metallica au ales să trăiască ca acum 20 de ani, au cântat în diferite cluburi şi s-au simţit din nou tineri. Da! “Death Magnetic” are acel sound underground cu care formaţia ne-a obişnuit, CD-ul rămânând fidel fanilor.

CD-ul a fost un material care a fost dorit de trupă, nu doar de fani. În noile piese putem observa solourile lui Kirk, dând importanţa cuvenită basului, vocea lui James a fost scoasă în faţă cu al său accent inconfundabil, iar tobele au primit un rol principal. Se simte influenţa pregnantă a albumelor anterioare (“The Black Album”), în special în piesa “The Day That Never Comes”.

Incanto

Artist: Andrea Bocelli; Casa de discuri: © Universal Music Romania


Lansat în ziua în care artistul Andrea Bocelli împlinea 50 de ani, albumul “Incanto” a fost promovat în cadrul unui concert de excepţie susţinut la Napoli. Piesa “Incanto” a devenit foarte repede un hit un întreaga Europă. Materialul aduce în prim-plan ataşamentul artistului pentru cântecele tradiţionale italieneşti.

This is The Life

Artist:Amy MacDonald; Casa de discuri: © Universal Music Romania



Venită din Scoţia, artista este o apariţie fresh pe scena muzicală. Compozitoare şi interpretă, Amy scrie piesele cu graţia, înţelepciunea şi profesionalismul unui adevărat cunoscător al industriei muzicale. MacDonald are o voce puternică şi o încredere în sine care depăşeşte cu mult graniţele vârstei sale.

Tango: Zero Hour

Artist: Astor Piazzolla; Casa de discuri: © A&A Records/Warner Music Licensee



Probabil cel mai bun material realizat de Astor Piazzolla, CD-ul încorporează forme clasice şi elemente de jazz în tradiţionalul tango, un mix extraordinar. Stilul inovativ şi dorinţa de a aduce tango-ul în atenţia publicului a dus la schimbarea imaginii muzicii pentru totdeauna. “Tango: Zero Hour”, un album pe care trebuie să-l ai.

Reamonn

Artist: Reamonn; Casa de discuri: © Universal Music Romania



Cel de-al cincilea album de studio conţine sound-ul inconfundabil Reamonn. Solistul Rea Garvey impresionează mereu cu timbrul vocii sale, iar materialul lansat în decembrie anul trecut conţine cunoscuta piesă “Through The Eyes Of A Child”. Pătrunde în lumea muzicii şi lasă-te purtat de versuri într-o nouă lume.