Iuliana Tudor revine cu „O dată-n viaţă“, la TVR. Emisiunea a împlinit şapte ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedeta TVR aniversează, totodată, 15 ani în televiziune FOTO TVR

Show-ul „O dată-n viaţă“, prezentat de Iuliana Tudor, revine la TVR 1 din 3 octombrie şi va fi difuzat în serile de vineri. În septembrie, vedeta postului public a împlinit 15 ani de televiziune.

Emisiunea de divertisment „O dată-n viaţă“, un format creat de regretatul Titus Minteanu, aniversează în această toamnă şapte ani.

Noi vedete vor reprezenta folclorul românesc, iar telespecatorii vor avea parte de surprize. „Sper ca noul sezon «O dată-n viaţă» să fie unul memorabil pentru telespectatorii noştri, cărora le mulţumesc pentru şapte ani de fidelitate. În privinţa invitaţilor, sperăm să-şi dorească să vină cu aceeaşi plăcere la noi şi să rămână cu amintiri pe care doar o experienţa trăită o dată-n viaţă  le poate oferi“, a declarat Iuliana Tudor.

„Şi, pentru că în septembrie împlinesc 15 ani de televiziune, vreau să mulţumesc TVR pentru încredere şi susţinere, mentorului meu, Elise Stan, pentru tot ce sunt în meseria aceasta. Vă aştept cu drag, din 3 octombrie să continuăm povestea numită simplu de Titus Munteanu: «O dată-n viaţ㻓, a adăugat prezentatoarea.