FOTO Ce pregăteşte Mona Segall în „Iadul Bucătarilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, show-ul culinar care va începe în curând la Antena 1, presupune o adevărată desfăşurare de forţe şi un decor impresionant. O echipă de aproximativ 200 de oameni îi monitorizează non-stop pe cei 20 de concurenţi.

Cei 20 de concurenţi muncesc sub supravegherea celor trei membri ai juriului – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu - într-un decor impresionant, pe un platou de filmare dodat cu tehnologie de ultimă oră, filmat non-stop, cu aproximativ 60 de camere.
Proiectat de arhitectul Petre Ţalea, decorul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ are 1.500 de metri pătraţi şi este format din restaurantul cu o capacitate de 100 de persoane, două bucătării şi casa în care stau concurenţii pe toată durata concursului, casă formată din living, patru dormitoare şi terasă cu jacuzzi.

Mimi Nicolae şi Alex Petricean, doi foşti concurenţi la „Masterchef“, s-au alăturat şi ei echipei şi vor fi sous chefi în bucătăria show-ului.
Împărţiţi în două echipe, cei 20 de concurenţi au la dispoziţie două bucătării dotate cu utilităţi de ultimă oră, care conţin câte un bloc termic cu câte 16 focuri, două grill-uri, două plite electrice, cuptoare cu convecţie (şase tăvi), dar şi câte un cuptor de pizza în fiecare bucătărie, feliatoare, malaxoare şi blendere.

În două astfel de bucătării şi materiile prime trebuie să fie pe măsură, astfel că în bucătăria „Hell’s Kitchen“ se lucrează cu ingrediente autohtone sau importate: legume exotice, cotlete de miel din Noua Zeelanda, muşchi de vită Black Angus etc. Pregătirea meniurilor se realizează în linii de gătit de inox şi cupru, iar servirea se face în vase de porţelan englezesc. Aprovizionarea are loc zilnic şi, după o zi de muncă în „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, aproape 200 de obiecte, de la tunici, şorţuri sau feţe de masă merg la curăţat.

Şi din punct de vedere al tehnologiei folosite la filmări, show-ul produs de Mona Segall se poate lăuda cu cifre impresionante. Noutatea absolută în materie de emisiuni culinare din România este faptul că acest show se filmează şi monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără oprire. Concurenţii sunt filmaţi cu aproximativ 60 de camere, dintre care 44 sunt camere robotice.

Echipa de producţie „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, coordonată de producătorul general Mona Segall, numără între 150 şi 200 de persoane. Emisiunea care va începe la Antena 1 din septembrie, în fiecare luni şi marţi, pune la bătaie cel mai mare premiu oferit la un show de gen din România – 80.000 de euro şi un contract cu un restaurant de top din Capitală. 

Mai multe pentru tine:
Dovada că Alessia Pop, câștigătoarea Vocea României, s-a cunoscut cu Theo Rose înainte de a urca pe scena concursului de la PRO TV. Unde au fost cele două
Cele mai bune 15 vinuri de pe eMAG în 2025: ce aleg românii de sărbători. Transformă mesele de Crăciun și Revelion în momente magice
Obiceiul adorabil de la Palatul Regal britanic, în ajun de Crăciun. Cum se împarte fericirea între prinți și prințese
Tricouri de Crăciun pentru copii și familie – Cadouri unice, outfituri cozy și reduceri exclusive eMAG: magia sărbătorilor în casa ta
Lenjerii de Crăciun care aduc magia sărbătorilor în dormitor – Stoc limitat! Alege cadouri cozy și festive pentru întreaga familie
Cadouri de Crăciun pentru copii: 25 de hanorace și pulovere festive – de la modele la reducere sub 100 de lei, la cadouri unicat și personalizate
Pijamale pentru copii de Crăciun 2025 – cozy și hazlii, la ofertă, majoritatea sub 100 lei, cadouri de la Moșu’ pentru dimineți pline de magie
Cornel Dinu spune ce pensie încasează, după 40 de ani petrecuți la Dinamo: „Asta-i o țară, un stat care nu-și servește locuitorii, fură de la ei”
Cadouri de Crăciun pentru el: Top 15 aparate și produse de ras și bărbierit verificate online – alege cadoul care îl va impresiona și răsfăța
Ce etnie are Alessia Pop, câștigătoarea de la Vocea României: „Nu pot exprima durerea pe care o simt ...”
De ce se adaugă o lingură de mălai în compoziția sarmalelor. Un truc folosit de bucătăresele din Moldova