„Ferma Vedetelor“: Cine a fost ales în unanimitate fermierul săptămânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ferma Vedetelor. Una dintre cele mai frumoase surprize ale emisiunii a avut loc în ediţia de aseară a reality-show-ului „Ferma Vedetelor“. Intraţi în cea de-a şaptea săptămână, fermierii au fost vizitaţi de foştii lor colegi.

„Ferma Vedetelor“ va avea un imn, iar imnul un videoclip

Astfel, Ştefan Stan, Corina Drăgulescu şi Oana Radu au venit special pentru a filma videoclipul pentru imnul fermei, în timp ce Augustin Viziru a fost ales de către colegii săi să preia puterea şi să fie fermierul săptămânii.

Vulpea mutantă le-a făcut iar ravagii. Găini, iepuri şi alte alimente au fost capturate într-un mod misterios, iar fermierii au început să fie din ce în ce mai atenţi la pericolele care îi înconjoară. 

„Ferma Vedetelor“: Dan Helciug, Cea mai raţă dintre raţe 

Jocul zilei a fost Raţele şi Vânătorii. Fermierii au alergat, ferindu-se de mingiile aruncate de vânătorii Vica Blochina şi Ionuţ Iftimoaie. Titlul de Cea mai raţă dintre raţe a fost câştigat de Dan Helciug. Premiul a fost realizarea videoclipului pentru imnul fermei, iar supriza de proporţii care i-a aşteptat pe fermieri a fost venirea Oanei Radu, a Corinei Drăgulescu şi a lui Ştefan Stan înapoi la „Ferma Vedetelor“, bucuria fermierilor fiind imensă la revederea vechilor colegi.

„Aţi făcut frumoasă ferma, vă jur!“, le-a spus Ştefan Stan după ce a făcut turul curţii şi a văzut ce au construit şi câte animale au primit. 

Repetiţii, creaţie, pregătire versuri, stabilire locaţii şi concept, distracţie multă şi autoironie, acestea au fost ingredientele secrete pentru filmarea unui videoclip de succes al unui imn care nu poate fi uitat cu uşurinţă. „Revederea lor, revederea locului, schimbările care s-au produs! E senzaţional! Foarte emoţionant!“, a spus Ştefan Stan la plecarea din fermă. 

Concurenţii au filmat videoclipul pentru imnul „Fermei Vedetelor“ FOTO Pro TV

„Ferma Vedetelor“: negustorul Vasile i-a provocat pe concurenţi

O altă vizită a avut loc ieri la fermă: negustorul Vasile, bucuria fermierilor. Însă acesta vine cu o ofertă din ce în ce mai săracă şi cu preţuri din ce în ce mai mari. Ei au reuşit, totuşi, să cumpere toată marfa pe 30 de arginţi. La finalul negocierilor strânse s-a încins dansul, iar Vasile a venit cu o provocare pentru fermieri: timp de o săptămână vor trebui să comunice printr-o păpuşă de mână pe care şi-o vor confecţiona singuri. 

Nea Raţă a fost mai generos ca niciodată şi le-a adus materiale pentru construirea unei băi. Fermierii au arat cu plugul tras de cal pentru prima dată în viaţa lor, iar experienţa a fost unică şi foarte grea. 

Cristina Cioran a arat cu plugul tras de cal, la „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV

Dacă până acum nu au suferit de foame pentru că nea Raţă le aducea provizii la fiecare început de săptămână, acum foamea devine din ce în ce mai evidentă. Lipsa de diversitate şi produsele puţine încep să îi afecteze. 

„Ferma Vedetelor“: Iulia Vântur i-a răsplătit pe fermieri

Iulia Vântur a fost întâmpinată cu un cântec pe care fermierii l-au compus pe loc pentru ea, iar în semn de răsplată ea le-a înmânat nişte foi pe care fiecare a trebuit să scrie trei dorinţe pe care ar vrea să le vadă îndeplinite într-o oră de intimitate. Doiniţa Oancea a fost cea care a extras primul bilet, iar norocosul câştigător a fost Ionuţ Iftimoaie.

„Ferma Vedetelor“: Augustin Viziru, „tiranul“ fermier al săptămânii

Momentul alegerii noului fermier al săptămânii a fost scurt şi la obiect, iar Augustin a fost ales de majoritate pentru a prelua frâiele fermei: „Promit să fiu un fermieri prosper. Sa vă aduc multă căldură în suflete, să aveţi mâncare din belşug. O să facem nişte reguli foarte bine scrise.“ 

Augustin Viziru a fost ales, în unanimitate, fermierul săptămânii FOTO Pro TV

După plecarea Iuliei, Augustin a glumit referitor la noua lui poziţie, iar Dan, Vica, Cristina şi Dima au făcut haz de necaz: „De mâine îmi mănânc două degete ca să stau la pat. Păi, ne punem cu tiranul?“, a spus Dan. 

„Ferma Vedetelor“: bandiţii au lovit din nou

Bandiţii le-au călcat din nou bătătura, de data aceasta bucătăria a fost cea prădată. Ce le-au furat şi ce reacţii vor avea fermierii când vor descoperi paguba, rămâne de văzut în această seară. Tot astăzi, de la 20:30, numai la Pro TV, vom descoperi cine sunt bandiţii care i-au furat în ultimul timp pe fermieri, dar şi la ce teste vor fi supuşi pentru isprava lor!

„Ferma Vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare 20:31 - 22:30 de aproximativ 2.1 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:40, peste 2.5 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor.