Ce audienţe a avut prima ediţie a show-ului „Pe bune?!“, noua emisiune de la Pro TV prezentată de Andi Moisescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andi Moisescu este prezentatorul emisiunii „Pe bune?!“, în timp ce actorii Cosmin Natanticu şi Costi Diţă sunt căpitani de echipă FOTO PRO TV

„Pe bune?!“,  show-ul trăsnit de cultură generală de la Pro TV, a avut premiera luni seară, după „Gospodar fără pereche“, continuând lupta pentru audienţe cu „Chefi la cuţite“ de la Antena 1.

Noul show prezentat de Andi Moisescu a reuşit să menţină Pro TV pe primul loc la nivel naţional, însă l-a coborât pe locul al doilea în rândul publicul comercial şi urban, arată Pagina de Media.

Deşi emisiunea „Gospodar fără pereche“, prezentată de Anamaria Prodan, a fost luni seară pe primul loc pe toate targeturile, învingându-i pe „Chefi la cuţite“,  audienţele Pro TV-ului au scăzut odată cu începerea show-ului „Pe bune?!“.

Emisiunea de la Pro TV a avut la nivel naţional aproape 1,1 milioane de telespectatori pe minut, fiind peste „Chefi la cuţite“, care a avut aproape 930.000 de privitori, dar s-a clasat pe locul al doilea la oraşe şi pe publicul comercial, unde a avut 553.000, respectiv 350.000 de telespectatori. Antena 1 a fost pe primul loc pe cele două targeturi cu 622.000 de privitori la nivel urban şi 370.000 pe comercial.