Cărţi inventariate de Google

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google a făcut un calcul estimativ, prin care a urmărit să stabilească numărul total de cărţi existente la ora actuală pe mapamond.

Rezultatul obţinut pe baza anumitor algoritmi a relevat un total impresionant, de 129.864.880 de titluri. O postare pe blogul de specialitate al companiei detaliază metoda prin care s-a ajuns la acest număr care este, totuși, departe de a fi exact.

„Rezultatul se schimbă de fiecare dată când se efectuează calculul, pe măsură ce obţinem noi date și perfecţionăm algoritmul", se arată pe site-ul Google.

Comentariul săptămânii

Maria Damian
Christian Sabbagh este omul potrivit la locul potrivit. Buletinul de ştiri prezentat de el este parcă altfel decât celelalte. În primul rând pentru că in­spiră credibilitate şi cred că acest lucru contează foarte mult în meseria pe care o practică.

Radu D.
Sunt de acord cu Maria. Ştirile de la Kanal D nu au aceeaşi forţă manipulatoare precum o au Ştirile de la Pro TV. În schimb, deşi se bazează tot pe dramele românilor, au parcă ceva educativ în ele. Ceva care te duce cu gândul la „aşa nu!"