VIDEO Mariah Carey, dezastru pe scenă. Artista şi-a pierdut vocea şi a uitat versurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Considerată una dintre cele mai bune artiste din toate timpurile, Mariah Carey are mari probleme cu vocea şi a falsat îngrozitor în primul concert din nou său turneu mondial, care a început sâmbăta trecută, la Tokio, în Japonia.

„Turneul lui Mariah Carey nu are cum să meargă decât bine de acum înainte“, notează publicaţia „The Hollywood Reporter“, explicând, astfel, dezastrul din primul show al artistei americane. Vocea acesteia este vizibil afectată, iar cântăreaţa în vârstă de 44 de ani pare că a uitat unele versuri şi falsează pe multe dintre hiturile sale: „My All“, „Vision of Love“, „Hero“, „We Belong Together“.

La un moment dat, artista se opreşte din cântat şi spune: „Nu mai pot continua aşa“, sugerând că ar avea probleme cu microfonul. 

Mariah Carey trece printr-o perioadă dificilă. Cel mai recent album al său, „Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse“, lansat în luna mai, a înregistrat cele mai slabe vânzări din cariera artistei. Totodată, cântăreaţa a anunţat recent că divorţează de soţul său, Nick Cannon, după un mariaj de şase ani.