TVR, acuzată că a făcut propagandă pentru PSD. „Viaţa Satului, transformată în emisiune de promovare electorală“. Moderatorul, linguşitor cu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Daea, Liviu Dragnea şi Viorel Popescu ( moderator)  FOTO Facebook

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost invitaţi duminică în emisiunea „Viaţa Satului“ de la TVR. Dragnea a promis mai multe măsuri electorale în sprijinul fermierilor. „Postul public de televiziune transformă emisiunea Viaţa Satului în emisiune de promovare electorală, cu încălcarea legislaţiei audiovizuale“, susţine ONG-ul ActiveWatch. Nici moderatorul emisiunii n-a dat dovadă de echidistanţă.

„Postul public de televiziune transformă emisiunea Viaţa Satului în emisiune de promovare electorală, cu încălcarea legislaţiei audiovizuale. În trecut, emisiunea fanion a TVR 1 a mai fost folosită ca platformă de promovare electorală (20 noiembrie 2014, cu Victor Ponta, candidat la preşedinţie). În schimb, în noiembrie 2016, postul de televiziune a refuzat difuzarea unui interviu cu Dacian Cioloş (care nu era competitor electoral), pentru «evitarea oricăror interpretări»“, susţine ActiveWatch.

Moderatorul emisiunii, Viorel Popescu, l-a lăudat de mai multe ori guvernarea PSD. Iată câteva exemple

  • Vă felicit pentru că Guvernul actual e singurul care-şi menţine strategia. Singurul Guvern din ultimii 30 de ani.
  • Un tânăr a trimis o lădiţă cu legume, nu s-a mai întors în străinătate, pentru că ştie că are un viitor în România.
  • Vremea a fost frumoasă, după sufletul omului (studioul TVR a fost amenajat în aer liber - n.r.). 

Dragnea, la TVR: E o încrengătură mafiotă la importurile de legume şi fructe. Creştem subvenţia. Va fi TVA de 5% la produsele bio şi româneşti

Mai multe pentru tine:
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”