Sondaj privind Primăria Capitalei. Nicuşor Dan, cel mai bine plasat candidat al Opoziţiei. Ce procente au Rareş Bogdan şi Vlad Voiculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan se prezintă cel mai puternic candidat al Opoziţiei în Bucureşti. FOTO Eduard Enea

NIcuşor Dan, candidat independent pentru Primăria Bucureştiului, a prezentat un sondaj, realizat la cererea sa, privind intenţia de vot pentru funcţia de edil al Capitalei. Potrivit cercetării, Nicuşor Dan e cel mai bine clasat candidat al Opoziţiei, contracandidatul său din Alianţa USR-PLUS, Vlad Voiculescu, fiind la mare distanţă de acesta.

În primul rând, 54% dintre cei care au răspuns la întrebările sondajului au susţinut că ar vota un candidat al Dreptei în Bucureşti, în timp ce 35% au precizat că ar vota tot Firea. 

În ceea ce priveşte măsurarea candidaţilor din partea Opoziţiei, Nicuşor Dan are o intenţie de vot de 39%, Rareş Bogdan (posibil candidat al PNL) are o intenţie de vot de 22%, în timp ce Vlad Voiculescu, propunerea PLUS, ar fi votat de 18% dintre respondenţi, iar Theodor Paleologu de 15%. 

Sondajul ale cărui date au fost prezentate de Nicuşor Dan a fost realizat, telefonic, la începutul lunii ianuarie, pe un eşantion de 1.000 de persoane, marja de eroare fiind de 3,4%, de către compania Verifield.