Încă un pas spre candidatură. Eugen Teodorovici a înregistrat la OSIM sloganul pentru Cotroceni: Insist pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD, a înregistrat la OSIM sloganul "Insist pentru România". Premierul Viorica Dăncilă ar vrea ca Eugen Teodorovici, unul dintre  oamenii săi de încredere, să fie candidatul PSD pentru prezidenţiale, susţin surse politice pentru Adevărul.

Preşedintele executiv al PSD şi ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici s-a afişat în ultima vreme cu sloganul "Insist pentru România" pe tricou, la evenimente neoficiale.

Sondajele PSD pentru alegerile prezidenţiale sunt în desfăşurare, însă premierul Viorica Dăncilă are deja un favorit: Eugen Teodorovici, ministru de Finanţe şi preşedinte executiv al PSD. „Dăncilă vrea neapărat un om din partid, nu un candidat extern. Avem două variante: Teodorovici sau Firea. Însă cu candidat separat, riscăm să nu intrăm în turul doi, mai ales dacă Tăriceanu face alianţă cu Ponta“, susţin surse din conducerea partidului pentru Adevărul.

Mai multe pentru tine:
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO