Gafă a lui Horia Tomescu. Unde crede viceprimarul USR-PLUS că e centrul de vaccinare drive-through

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu si Horia Tomescu FOTO Facebook Horia Tomescu

Viceprimarul USR-PLUS al capitalei, Horia Tomescu, a transmis că îi aşteaptă pe bucureşteni în Piaţa Victoriei la primul centru de vaccinare drive-through din capitală. În realitate centrul de vaccinare este în Piaţa Constituţiei.

Viceprimarul le-a mulţumit cadrelor medicale pentru munca depusă chiar şi în aceste zile şi i-a îndemnat pe români să meargă să se vaccineze în locaţia greşită. 

„Nu uitaţi că de acum vă puteţi vaccina cu Pfizer chiar din maşina personală la Centrul drive-through din Piaţa Victoriei, deschis în fiecare zi de la 08:00 la 20:00”, a transmis vicerprimarul capitalei Horia Tomescu. 

Viceprimarul şi-a corectat greşeala miercuri, la ora 12, adică la două zile după postarea de pe Facebook şi la o oră după ce a fost semnalată gafa sa în spaţiul public. 

Primul centru de vaccinare de tip drive-through din Bucureşti s-a deschis săptămâna trecută în Piaţa Constituţie şi funcţionnează zilnic, în intervalul orar 08.00-20.00.

Pentru susţinerea campaniei de vaccinare şi atingerea indicelui necesar imunizării colective optime, în perioada următoare se vor deschide gradual alte asemenea centre de vaccinare destinate populaţiei generale, la nivel naţional.