Firea continuă acuzele de fraudă: Un plan diabolic pus la punct de PNL. Dacă eram noi la guvernare ar fi fost proteste să cadă Guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul în funcţie al Capitalei Gabriela Firea continuă acuzele de fraudă şi e de părere că voturile pentru primăria Generală au fost furate de către PNL printr-un „plan diabolic”. Aceasta mai susţine că dacă PSD ar fi fost acum la Guvernare iar acuzele ar fi venit din partea PNL şi USR, ar fi fost „proteste în stradă să cadă Guvernul”.

„Să vă imaginaţi dacă PSD ar fi fost la guvernare şi ar fi organizat alegerile de o astfel de manieră şi PNL şi USR ar fi adus dovezi cum am adus eu, probabil ar fi fost proteste în stradă sa cadă Guvernul”, a susţinut joi Gabriela Firea.

Aceasta a adăugat apoi că premierul Ludovic Orban nu ar trebui să fie aşa de calm cum se afişează şi susţine că voturile acesteia au fost furate şi atribuite lui Nicuşor Dan în urma „unui plan diabolic”.

„Pe de altă parte am auzit că domnul premier e foarte calm, deşi nu ar trebui să fie. E o palmă adusă democraţiei. Spune că diferenţa între mine şi Nicuşor Dan e considerabilă. Nu e. E un plan bine pus la punct. Cu câteva zile înainte de alegeri conducerea PNL era resemnată că va pierde alegerile în Capitală. Dar apoi s-au gândit la un plan diabolic. Aşa se explică şi diferenţa de exit poll. Va rămâne în cărţile de exit poll ca cel mai trucat de pe planetă”, a precizat Gabriela Firea.

Noaptea trecută Gabriela Firea cerea repetarea alegerilor, după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirmă că ar fi membri ai USR PLUS umblă la sacii cu voturi în Sectorul 1. Jandarmeria a transmis că voturile se află într-o zonă restricţionată, păzită şi nimeni nu a avut acces. Poliţia a demarat o anchetă şi va ridica imaginile pentru verificări.