Elena Udrea: Simpla rostire a numelui meu de către Robert Negoiță este o jignire pentru mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, afirmă că simpla rostire a numelui ei de către Robert Negoiţă reprezintă o jignire pentru ea, fostul ministru al Dezvoltării precizând că social-democratul este un om fără onoare, care, atât în plan moral, cât şi în plan legal, are mari probleme.

„Simpla rostire a numelui meu de către candidatul USL la Sectorul 3 reprezintă o jignire pentru mine. Robert Negoiţă este un om fără onoare, care, atât în plan moral, cât şi în plan legal are mari probleme.

Candidatul Robert Negoiţă face o campanie electorală mizerabilă, bazată, în primul rând, pe încercarea de a fura identitatea lui Liviu Negoiţă. Pe de altă parte, foloseşte tacticile specifice PSD-ului, dar pe care el le-a perfecţionat cu 10 milioane de euro cheltuiţi până acum pe: atacuri mincinoase şi calomniatoare la adresa candidatului nostru şi a PDL, telefoane date electoratului în numele liderilor PDL, mită electorală, cumpărarea de voturi, prezentarea de sondaje de opinie neadevărate care să îl avantajeze, etc", se arată într-un comunicat al Elenei Udrea remis, joi, agenţiei Mediafax.

Potrivit liderului PDL, cu o datorie la stat de 45 de milioane de euro şi implicat direct în dosarul DIICOT „Prostituţie de lux", Robert Negoiţă este disperat să câştige fotoliul de Primar al Sectorului 3, sperând că astfel îşi va rezolva atât problema datoriilor către stat, cât şi pe cea a dosarelor penale.

„Din toate aceste motive, cred că locuitorii Sectorului 3 trebuie să iasă în număr mare la vot în această duminică şi să îl înveţe bunul-simţ minimal pe candidatul USL.

Sunt convinsă că aceştia vor realiza că nu au nevoie de un primar care are datorii la stat mai mari decât ei toţi la un loc şi de un om de o moralitate îndoielnică. De aceea fac un apel către ei să-şi arate susţinerea la vot pentru candidatul PDL şi să arate că, în politică, banii mulţi cheltuiţi într-o campanie electorală nu ţin locul nici competenţelor administrative şi nici caracterului de care Robert Negoiţă este total lipsit", mai afirmă Udrea.