Cezar Preda: Ungureanu este vinovat pentru situaţia din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Preda

Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că pentru situaţia în care se află acum PDL este responsabilă actuala conducere a partidului, dar că premierul Ungureanu a contribuit la reacţiile din ultimele zile.

Deputatul PDL susţine că informaţia privind ieşirea premierului din şedinţa de luni a coaliţiei a fost lansată chiar de acesta în spaţiul public, ceea ce a determinat diverse reacţii în partid, mai ales la nivel local.

"Eu îl fac şi pe domnia sa (premierul Ungureanu - n.r.) responsabil la ceea ce se întâmplă în PDL în ultimele două zile. Şi aici este vorba de o maturitate politică de care nu ai voie să nu dai dovadă, nu ai voie să te aşezi pe o funcţie. O asemenea atitudine, o asemenea reacţie a condus în spaţiul pedelist românesc, mai ales în zona celor 1.160 de primari, un cataclism", a punctat Preda.

Deputat Cezar Preda a mai adăugat, că PDL este "un animal politic rănit", dar că acest partid are capacitatea să lupte în continuare.

"PDL este un animal politic rănit, dar PDL este unul dintre cele mai puternice animale de pe pământ. Este un leu. Este rănit. Nu este pisică. PDL are capacitatea când ai scos sabia din teacă şi doar l-ai rănit să vină să te mănânce şi aşa va face PDL. Se va uni şi va merge în cadenţă şi va da tot ce poate în alegeri şi va obţine un rezultat bun. Pentru că nu mor caii când vor câinii şi nici leii când vor pisicile. Asta ca să fie o metaforă", a declarat Preda.