Blaga va conduce campania PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga şi Emil Boc

Vasile Blaga a fost desemnat, astăzi, de BPN al PDL, să fie coordonatorul campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale, a anunţat Emil Boc.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a precizat că, Vasila Blaga va conduce şi campania partidului pentru alegerile locale din acest an, la fel ca în cazul tuturor campaniilor electorale precedente.

"Cea mai bună soluţie pe care am propus-o BPN a fost şi este ca Vasile Blaga să conducă campania electorală pentru alegerile locale, urmând ca echipa de campanie să se întrunească în Modrogan 1, pentru a lua deciziile necesare de campanie având în vedere apropierea alegerilor locale", a spus Boc, după şedinţa BPN al PDL.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că Blaga este un om esenţial în echipa PDL, este parte a echipei, dar, în acelaşi timp, formaţiunea are un preşedinte ales, pe Emil Boc.

"PDL este o organizaţie politică serioasă, care se conduce instituţionalizat. Nu există lideri de facto faţă de lideri formali. A existat o Convenţie în mai, a fost o competiţie acerbă. Partidul a decis ca o anumită conducere să gestioneze, să conducă partidul în alegeri în acest an. Asta nu înseamnă nicio secundă ca această conducere să facă singură ceea ce este de făcut. Domnul Blaga este un om esenţial în echipa care conduce din punct de vedere electoral maşinăria electorală a PDL", a afirmat Voinescu.

Voinescu a adăugat că Vasile Blaga este parte a echipei pe care BPN a validat-o pentru a pregăti partidul pentru alegeri.

"Experienţa domniei sale în materie de alegeri este foarte preţioasă. Ca pedelist mai tânăr, nu-mi pot imagina alegeri prin care PDL trece fără ca domnul Blaga să fie în echipa de organizare a partidului. Evident că domnul Blaga este parte a echipei, dar, în acelaşi timp, partidul are un preşedinte ales", a mai spus Voinescu.