Becali: "Nu am fost la mitingul USL pentru că nu mă confund cu liberalii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali

Finanţatorul Steaua, George Becali, a declarat miercuri seara, la un post tv, că nu a fost prezent la mitingul de lansare a candidaţilor USL, pentru alegerile parlamentare, întrucât el nu se "confundă" deocamdată cu liberalii şi nu ar fi putut sta în arenă, alături de simpatizanţii prezenţi la eveniment, informează NewsIn.

"Nu m-am dus la mitingul USL pentru că nu poţi să fii şi preşedintele PNG şi membru PNL în aceeaşi zi. Nu m-am dus din bun simţ, pentru că nu mă confund încă cu USL, nu mă confund încă cu liberalii", a explicat eurodeputatul Becali la România TV.

La observaţia că la eveniment au participat şi susţinători ai USL, nu doar membri din partidele care formează uniunea, Becali a răspuns că el nu e "un om simplu", care să stea în arenă, iar dacă ar fi fost prezent trebuia să fie "la prezidiu, undeva".

Întrebat când va începe să apară la evenimentele USL, liderul PNG a răspuns că va apărea doar în campania electorală în sectorul 6.

De altfel, Becali a insistat că el va fi "un simplu membru al PNL care va candida sub sigla USL doar pentru că, din punct de vedere juridic, nu se poate altfel".