Alin Tişe pune tunurile pe şeful PNL: Dacă Ludovic Orban va fi reales, partidul o să ajungă la cel mult 10%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj. FOTO Facebook Alin Tişe

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, continuă conflcitul cu organizaţia centrală, acesta poziţionându-se clar împotriva lui Ludovic Orban, despre care spune că va duce partidul la cel mult 10%, dacă va fi reales ca preşedinte.

„Cred că liberalii clujeni nu o să-l aleagă pe Orban. Dacă o să-l aleagă o să ajungă partidul la 7% din nou, aşa cum este obişnuit Ludovic Orban. Probabil că mult timp a făcut parte dintr-un partid foarte mic. În partidele foarte mici toţi au funcţii. Într-un partid mare nu pot toţi să aibă funcţii. Un partid de 7% e una şi unui de 30% e altceva. Dacă va fi reales Ludovic Orban partidul o să ajungă la cel mult 10%, ceea ce este foarte grav şi cu riscul de a exista şi alte consecinţe pentru partid. Cred că nu va fi reales. Este greu de zis acum cine va fi ales”, a spus Alin Tişe la GOLD FM, potrivit stiripesurse.ro

Alin Tişe a precizat că şi în 2017 a ales să nu-l susţină pe Ludovic Orban, ci a mers pe varianta Cristian Buşoi. Astfel, preşedintele CJ Cluj consideră faptul că poziţionarea sa din trecut a fost pedepsită inclusiv prin lipsa consultării organizaţiei Cluj când s-a stabilit lista cu miniştri şi secretari de stat. 

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea