YouTube a ajuns la 4 miliarde de clipuri difuzate pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Youtube, siteul companiei Google Inc., difuzează zilnic 4 miliarde de clipuri, ceea ce înseamnă o creştere de 25 %  în ultimele opt luni, potrivit companiei, citată de Reuters.

Creşterea numărului de clipuri de datorează faptului că Google promovează site-ul YouTube dincolo de calculatorul personal  prin versiunile pentru smartphone-uri  şi  televizoare.

Potrivit companiei, aproximativ 60 de ore de clipuri se încarcă acum pe YouTube în fiecare minut, în comparaţie cu cele 48 de ore de material video încărcat pe minut în luna mai.

YouTube, pentru care Google a plătit pentru 1,65 miliarde dolari în 2006, reprezintă una din posibilităţile cheie Google de a genera noi surse de venituri în afara activităţii sale tradiţionale de publicitate pe Internet  prin căutare.


Mai multe pentru tine:
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Cât de scumpă a ajuns una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoral. „Lasă că Lidl nu e departe, iar la bulgari ne completăm stocul”
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
VIDEO Noapte albă în Munchen, după victoria superbă cu Ucraina. Moment emoționant creat de fanii Românei
Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”
Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să auziți și versiunea mea”
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
Cum poate fi îngenuncheată Rusia. Politologul Cristian Pîrvulescu explică în ce condiții și când se poate ajunge la pace
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”