Oferte de minim 3,75 milioane de lei pentru vânzarea Abrom Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investitorii interesaţi de fabrica de produse abrazive Abrom Bârlad pot depune, până cel mai târziu la 20 martie, oferte cu o valoarea minimă de 3,75 milioane lei, după ce firma Vigotex,

Investitorii interesaţi de fabrica de produse abrazive Abrom Bârlad pot depune, până cel mai târziu la 20 martie, oferte cu o valoarea minimă de 3,75 milioane lei, după ce firma Vigotex, controlată de omul de afaceri Ionel Maftei, a avansat un preţ de 3,4 milioane lei, la începutul lunii februarie. "Mâine, 19 februarie, vom lansa un anunţ de supraofertare.

Pasul de licitaţie a fost stabilit de creditorii societăţii la 350.000, astfel că ofertele trebuie să fie de cel puţin 3,75 milioane de lei", a declarat Corneliu Mititelu, asociat coordonator al Management Reorganizare Lichidare Iaşi, lichidatorul Abrom. La începutul lunii februarie, lichidatorul Abrom a primit o ofertă din partea firmei Vigotex Bârlad pentru preluarea secţiei de produse abrazive, activul funcţional al societăţii, la un preţ de 3,4 milioane lei.