Încă o instituţie de stat anunţă că nu mai lucrează cu publicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol a fost suspendată începând de joi, 12 martie, până pe 4 mai, decizie luată în contextul măsurilor luate de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu coronavirus.

Anunţul a fost făcut de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

”În contextul măsurilor luate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, informăm că a fost aprobată de către conducerea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale decizia APIA de suspendare a activităţii de vizare a carnetelor de rentier agricol, începând de mâine, 12 martie 2020”, arată APIA într-un comunicat.

Această decizie este luată în aplicarea art.2 din Hotărârea nr. 6 din data de 6 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Activitatea de vizare va fi reluată de către centrele judeţene ale APIA începând cu data de 4 mai 2020.

”Precizăm că în conformitate cu prevederile OMADR nr. 1272/2005,  cu modificările şi completările ulterioare, vizarea carnetelor de rentier agricol se realizează până la data de 31 august 2020”, anunţă APIA.

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate