100 de noi apartamente lângă Grădina Zoologică din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a doua etapă a ansamblului rezidenţial "Natura Residence", care presupune construcţia a încă 88 de apartamente, va fi demarată în numai câteva săptămâni. Conform estimărilor

Cea de-a doua etapă a ansamblului rezidenţial "Natura Residence", care presupune construcţia a încă 88 de apartamente, va fi demarată în numai câteva săptămâni. Conform estimărilor dezvoltatorului, locuinţele vor fi finalizate în anul 2009. Pentru construirea ansamblului, compania Grupo Lar a realizat un parteneriat cu RED Management Capital, prin care spaniolii vor investi 30%, iar RED Capital Management 70% din valoarea totală a proiectului, care se ridică la 38 milioane de euro. Prima etapă a proiectului, care presupune construcţia a 98 de apartamente, se va finaliza în toamna anului viitor.

Aflat în nordul Capitalei, în vecinătatea Grădinii Zoologice, "Natura Residence" se vrea un minicartier de apartamente construit pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi. Complexul va include printre facilităţi mai multe locuri de joacă pentru copii, sală de sport, piscină şi spaţii verzi cu o suprafaţă totală de 5.000 de metri pătraţi. Proprietarii vor avea la dispoziţie aproximativ 300 de locuri de parcare în subteran şi circa 60 supraterane.