Schiţele cu OnePlus 5 îţi arată la ce să te aştepţi de la acest smartphone

Schiţele cu OnePlus 5 îţi arată la ce să te aştepţi de la acest smartphone

OnePlus 3T a fost ultimul telefon lansat de compania chineză. FOTO Adevărul

OnePlus 5 e cel mai aşteptat telefon, după ce Samsung, LG şi HTC au introdus telefoanele lor premium cu Android. Înainte de iPhone, altul mai aşteptat nu-i.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca la toate celelalte telefoane, nici OnePlus 5 nu duce lipsă de zvonuri şi informaţii neoficiale cu privire la ce dotări va avea. Până acum, compania OnePlus a impresionat prin preţul mai mic, dar specificaţiile foarte bune. A fost, totodată, prima care a introdus standardul USB-C pe telefoane. Anul acesta, este aşteptată o cameră dublă. 

OnePlus 5 va folosi atât cel mai bun procesor (Qualcomm), cât şi 4 sau 6GB de memorie RAM. Schiţele publicate acum arată un spate mai rotunjit decât pe OnePlus 3T şi cu un finisaj ceramic, cum a avut OnePlus X. Camera dublă de pe spate, cu bliţ dublu, va avea senzori de 12 megapixeli, iar la baza telefonului poţi vedea mufa clasică de căşti. Şi camera de pe faţă e dublă.

Nu lipseşte butonul pentru cele trei setări: sunet, vibraţii, silent, iar camera pe spate iese puţin în afara carcasei. Sistemul de operare va fi un Android cu modificări aduse de companie, iar senzorul de amprente va rămâne pe faţă. Nu în ultimul rând, designul spatelui va fi similar celui de la Google Pixeli, iar utilizatorul nu are acces la baterie. 


citeste totul despre: