De ce surpriză a avut parte Radu Ștefan Bănică de ziua lui. Mesajul emoționant trimis de sora vitregă VIDEO

0
Publicat:

Radu Ștefan Bănică a avut parte de două surprize deosebite, prima din partea iubitei Ioana, iar a doua din partea Violetei, sora vitregă.

La 7 februarie, 22 de ani, fiul lui Ștefan Bănică jr a împlinit 22 de ani. Ioana Văllimărescu, iubita lui, a venit special din Londra în România pentru aniversarea lui. Pe Instagram, ea a și postat o poză cu el, cu un mesaj scurt: „La mulți ani”. Tânăra de care artistul e îndrăgostit este Ioana Văllimărescu, care a studiat la Universitatea de Arte din Londra. Ea are și propriul site unde își promovează activitatea.

Radu Ștefan Bănică a împlinit 22 de ani Arhivă personală
Radu Ștefan Bănică a împlinit 22 de ani Arhivă personală

Cu ocazia împlinirii a 22 de ani, fiica Andreei Marin i-a transmis un mesaj fratelui său mai mare, spunându-i că îl iubește. „La mulți ani, Ștef! Te iubesc”, a scris Violeta Bănică pe contul său de Instagram, în dreptul unui colaj cu fotografii în care cei doi sunt împreună.

Ioana Vălimănescu și Radu Ștefan Bănică Arhivă personală
Ioana Vălimănescu și Radu Ștefan Bănică Arhivă personală

De ziua lui, Radu Ștefan Bănică a lansat videoclipul piesei „Vagabondul”, un remake al cunoscutei melodii interpretate de Gheorghe Dinică. Sub semnătura lui Radu Ștefan Bănică, această reinterpretare a piesei îndrăgite de generații întregi aduce un suflu nou și actual, atrăgând atenția publicului prin creativitate și emoția refrenului.

Sunt megafericit că am reușit să lansăm fix de ziua mea. E cea mai tare surpriză! M-au păcălit că nu e gata… a fost supermișto; de abia aștept să-l vedeți și să-mi scrieți părerea voastră. Sunt fericit pentru tot ce am realizat în ultimul an. Uite, tocmai m-am întors dintr-o tabără de creație… aș vrea să vă arăt acum toate piesele pe care le-am făcut, dar trebuie să mai am răbdare”, a mai spus Radu Ștefan Bănică.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite