O echipă părăsește competiția America Express în această seară. Tensiune maximă înainte de marea finală

0
Publicat:

Cea mai valoroasă comoară va asigura locul unei echipe în finală, în vreme ce restul perechilor se vor înfrunta într-o spectaculoasă competiție în mijlocul deșertului. Este cea din urmă cursă pentru ultima șansă din acest sezon America Express. 

O echipă va fi eliminată din competiție în această seară FOTO Adevărul
O echipă va fi eliminată din competiție în această seară FOTO Adevărul

Marea Finală America Express se difuzează duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Miercuri seară, în ediția America Express, cele 4 perechi vor afla cât valorează comorile pe care le-au strâns și cine își poate cumpăra imunitatea cu totemurile adunate în drum spre El Dorado. Cea mai valoroasă comoară va trimite echipa în finală, în vreme ce restul perechilor se vor înfrunta într-o spectaculoasă competiție în mijlocul deșertului. Este cea din urmă cursă pentru ultima șansă din acest sezon.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Jean și Dinu Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt la un pas de marea finală America Express. Doar trei vor rămâne în aventură. 

Ultima echipă pleacă din concurs

Irina Fodor va spune în această seară la careu care este amenințarea supremă în cursa de pe Drumul aurului. Miza întrecerii este participarea la jocul de amuletă, după care va începe o cursă crucială. La finalul acestei etape, ultima echipă este așteptată de vulturul roșu. Până acum, echipa de pe ultimul loc stătea cu sufletul la gură până la dezvăluirea culorii vulturului. În această seară, concurenții au o certitudine: cursa se va încheia cu o eliminare.

  „Când e presiunea cea mai mare, atunci funționăm cel mai bine”, a spus Jean Gavril. Misiunile din această seară îi trec pe concurenții printr-un carusel al emoțiilor: de la o cursă cu peripeții, în care un concurent din fiecare echipă va fi legat la ochi, la căutări febrile ale totemurilor de aur în cele mai neașteptate locuri.

Pentru ca tensiunea să fie maximă, pe lângă cursa cu peripeții, concurenții primesc scrisori de la cei dragi. „Când am pecat în America Express, fiul meu știa foarte puține cuvinte. Și este foarte posibil, când ajung acasă, să descopăr că a învățat multe cuvinte. Iar eu n-am fost acolo”, a spus Nelu Cortea, înainte de a primi mesajul de acasă. ”Soția mea mi-a transmis în scrisoare că noi, unul fără celălalt, n-avem rost”, a spus Cătălin Bordea printre lacrimi.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite