Fenomenul de la Americaʼs Got Talent. „Dacă Mariah Carey și Whithey Houston ar avea un copil, tu ai fi acela“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cântăreț din Brazilia a urcat pe scena talent-show-ului american și i-a cucerit pe toți cu vocea sa uimitoare. Sofia Vergara i-a dat Golden Buzz.

Gabriel Henrique, un tânăr de 27 de ani, din Brazilia, și-a urmat visul: acela de a cânta la Americaʼs Got Talent. Ajuns pentru prima dată în SUA, după cum a mărturisit, cântărețul a salutat juriul și s-a prezentat, apoi a dezvăluit că nu vorbește engleză și a avut nevoie de un translator.

Gabriel Henrique a ajuns direct în semifinala Americaʼs Got Talent FOTO Captură YouTube
Gabriel Henrique a ajuns direct în semifinala Americaʼs Got Talent FOTO Captură YouTube

E prima dată când vin în America și îmi îndeplinesc un vis: să cânt aici, în fața voastră“, a spus el.

Gabriel Henrique a cântat hitul „Run to You“, al lui Whitney Houston, iar interpretarea sa impecabilă, precum și performanța vocală de excepție (note foarte înalte, precum cele atinse de Mariah Carey), au ridicat juriul și publicul în picioare.

Gabriel, dacă Mariah Carey și Whithey Houston ar avea un copil, tu ai fi acela. Ai fost incredibil“, i-a spus Heidi Klum, unul dintre membrii juriului. „Le iubesc pe Mariah și Whitney“, a răspuns tânărul

Nu mă așteptam ca acea voce să iasă din tine. Ești cea mai bună divă pop. Dacă  cineva te asculta din altă cameră, sigur venea repede încoace să vadă cine cântă“, a completat Howie Mandel. „Cred că nici nu-ți dai seama cât de bun ești“, a spus Simon Cowell.

Eu nu am cuvinte. A fost perfect“, a încheiat Sofia Vergara, care a apăsat Golden Buzz și l-a trimis pe Gabriel Henrique direct în semifinala Americaʼs Got Talent.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite