Alimente care topesc grăsimea

Alimente care topesc grăsimea

Spanacul conţine fibre, care ajută tranzitul intestinal şi accelerează pierderea în greutate.

Lupta cu kilogramele este o problemă majoră pentru multe femei, care ar face orice ca să elimine grăsimea ce se depune pe abdomen şi nu numai. Anumite alimente te pot ajuta să scapi mai repede de depozitele adipoase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conopida

Cheia succesului pentru a te menţine slabă este să obţii suficiente fibre din alimentaţie, fiindcă acestea contribuie la sănătatea sistemului digestiv şi menţin tranzitul intestinal normal. Să nu uităm că o conopidă este foarte bogată în fitonutrienţi, nu are amidon, conţine antioxidanţi şi vitamina C. Încearcă să incluzi conopida crudă în salate sau, dacă vrei o versiune mai sănătoasă a clasicului piure din cartofi, renunţă la ei şi fă-ţi un piure din conopidă. O prepari la aburi sau o fierbi, apoi o pasezi cu câţiva căţei de usturoi.

Iaurtul grecesc

Ai auzit cu siguranţă de multiplele beneficii ale iaurtului, dar plusurile sunt şi mai multe când vine vorba de scăderea în greutate. Iaurturile degresate şi neîndulcite sunt o sursă excelentă de probiotice, ingrediente esenţiale pentru sănătatea sistemului tău digestiv. Culturile vii de bacterii din iaurtul grecesc ajută la dezvoltarea florei naturale din intestinele tale, adică la dezvoltarea bacteriilor bune. Şi, cu cât intestinul este mai sănătos, cu atât vei absorbi mai mulţi nutrimenţi de care organismul are nevoie.

Descoperă ce alimente te ajută să slăbeşti pe clickpentrufemei.ro.

citeste totul despre: