Cine este soţia lui Gabriel Oprea şi ce spune aceasta despre moartea poliţistului Bogdan Gigină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţia lui Gabriel Oprea. Vicepremierul, alături de Sanda Oprea. FOTO Mediafax
Soţia lui Gabriel Oprea. Vicepremierul, alături de Sanda Oprea. FOTO Mediafax

Soţia lui Gabriel Oprea, Sanda Oprea, este o prezenţă discretă în spaţiul public. Apariţiile acesteia sunt rare, fiind suprinsă mai ales cu prilejul alegerilor, când merge alături de soţ la vot.

Vicepremierul Gabriel Oprea este în aceste zile politicianul despre care se discută cel mai mult în urma accidentului în urma căruia a murit Bogdan Gigină, poliţistul care deschidea coloana oficială a liderului UNPR. Pe de altă parte, soţia vicepremierului este o persoană care apare rar în spaţiul public, informaţiile despre aceasta fiind foarte puţine.

Soţia lui Gabriel Oprea. Veniturile soţiei lui Oprea

Vicepremierul este căsătorit cu Sanda Oprea de aproape 20 de ani. Potrivit declaraţiei de avere depusă de Gabriel Oprea, soţia Sanda Oprea nu are loc de muncă, însă are venituri obţinute din închirierea mai multor imobile (7 la număr). Conform declaraţiei de avere a sotului ei, doar in 2014, veniturile din chirii ale sotiei au fost de peste 60.000 de euro.

Date despre veniturile Sandei Oprea au fost prezentate şi în 2013 de gandul.info. „Venituri importante - peste 44.000 de lei pe an - obţine însă Sanda Oprea şi din dobânzile la depozitele bancare aflate pe numele său. În trecut, când Gabriel Oprea era implicat în afaceri inclusiv ca acţionar, soţia sa i-a fost parteneră încă de la deschiderea primei firme: Ana 94 Service International SRL“, scria gandu.info în iulie 2013.

   

Soţia lui Gabriel Oprea. Declaraţia Sandei Oprea despre moartea poliţistului Bogdan Gigină

Soţia lui Oprea a dat o declaraţie telefonică la câteva zile după producerea accidentului în care a murit poliţistul Gigină, aceasta încercând să ia apărarea soţului său. Dialogul între reporter şi soţia ministrului Gabriel Oprea a fost redată de stiripesurse.ro

„- Eu am înţeles că a mai stat acolo, nu a venit direct acasă.

- A mai stat la locul accidentului şi apoi a venit acasă?

- Da!

- Aţi vorbit cu dumnealui?

- Era bulversat, vă daţi seama că nu a fost uşor.

- Există momente dese la momentul plecării spre serviciu, la întoarcere totul se face cu ajutorul coloanei?

- Nu! Aici nu este niciodată. Puteţi întreba vecinii, nu a fost niciodată maşina poliţiei“, a spus soţia lui Oprea. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite