Marauder, cel mai puternic vehicul de război, vedetă şi la prezentările de modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puţină sclipire de Swarovski pe aceste maşini de război. FOTO Getty
Puţină sclipire de Swarovski pe aceste maşini de război. FOTO Getty

În Abu-Dhabi a avut loc o transformare mai puţin obişnuită. Vehiculele de război au primit atingerea modei şi tratării cu diverse metale preţioase şi cristale Swarovski.

Rezultatul transformării prin care au trecut vehiculele de război, transformare comparabilă cu cele prin care trec multe dintre fotomodelele internaţionale, a fost prezentat în faţa a 6.000 de oameni în oraşul Abu-Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, scrie The National.

Împodobitorul maşinilor este designerul Gavin Rajah cunoscut pentru lucrările destinate vedetelor ca Beyonce şi Cameron Diaz. Modelul Jenna Upton a contribuit la prezentarea vehiculului în faţa publicului.

„Am creat acest design special pentru vehicul pentru a sărbători supremaţia lui Marauder drept cel mai puternic din lume şi aprecierea publicului pentru această măşinărie care denotă inovaţie“, a declarat Ivor Ichikowitz, fondatorul şi preşedintele executiv al Paramount Group. 

Cine a fost vedeta din metal? Un Marauder. Acesta a fost denumit „cel mai robust vehicul din lume“ de către realizatorii show-ului Top Gear de la BBC. A ieşit victorios în faţa mai cunoscutului Hummer şi a trecut cu succes de o serie de teste, şi-a dovedit rezistenţa şi la explozia unei mine. Marauder a fost creat de Paramount Group, cea mai mare companie africană care îşi desfăşoară activitatea în industria de apărare. 

Testul la care l-au supus cei de la Top Gear

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite