Lumea „gâdilatorilor” profesionişti, subiectul unui documentar sinistru: în ce constă cel mai ciudat sport al momentului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO nzonscreen.com
FOTO nzonscreen.com

Un „sport” nou a devenit subiectul unui documentar, subiectul fiind gâdilatul din partea „profesioniştilor”. În procesul realizării acestuia, reporterul care s-a ocupat de documentare a fost prins într-o poveste extrem de bizară, fiindu-i ameninţată libertatea.

Reporterul David Farrier îşi câştigă existenţa din investigarea părţilor ciudate şi interesante ale existenţei umane, iar descoperirile sale recente, despre rezistenţa competitivă la gâdilat l-au condus exact către noul subiect al documentarului său. Pelicula, intitulată sugestiv „Gâdilat”, documentează viaţa oamenilor plătiţi pentru a fi legaţi şi gâdilaţi de alţii, cu scopul de a rezista cât mai mult timp posibil „torturii”.

Interesant este însă răspunsul pe care l-a primit Farrier atunci când a încercat să contacteze compania care angajează astfel de „experţi”. 

Reporterul a fost batjocorit în seama faptului că este homosexual şi a fost ameninţat cu măsuri legale extreme în cazul în care continuă să caute informaţii legate de acest subiect. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite