FOTO Părăsită de iubit, s-a refugiat o săptămână la KFC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multe persoane ajung să consume foarte multă mâncare din cauza stresului emoţional, însă o chinezoaică a dus lucrurile la extrem. Femeia a petrecut o săptămână întreagă la KFC după ce a fost părăsită de iubitul ei.

Tan Shen, o tânără în vârstă de 26 de ani care a fost părăsită recent de iubitul său, a petrecut o săptămână întreagă la KFC, mâncând aripioare de pui. Când în sfârşit a părăsit restaurantul fast-food, Tan a spus că „avea nevoie de timp de gândire”.

„Mergeam pe stradă, simţindu-mă mizerabil, şi am decis să mă opresc la KFC. Nu plănuiam să stau prea mult timp, voiam doar să mănânc nişte aripioare de pui, dar când am ajuns acolo şi am început să mănânc, mi-am dat seama că am timp de gândire. Nu am vrut să mă întorc acasă, pentru că apartamentul meu mă face să îmi amintesc de el. Aşa că am rămas în restaurant”, a declarat femeia.

Membrii personalului KFC au observat-o pe Tan abia după trei zile, când chipul femeii a început să le pară foarte familiar, şi au întrebat-o dacă se simte bine. Fata le-a răspuns doar că are nevoie de timp de gândire şi a dat încă o comandă de aripioare de pui cu cartofi prăjiţi. Deşi au considerat şederea fetei ciudată, membrii personalului au lăsat-o să rămână. „Era până la urmă un client care plătea, chiar dacă unul mai ciudat”, a declarat un angajat.

image

După ceva timp, însă, şi alţi oameni au observat prezenţa lui Tan Shen şi au anunţat presa. După ce reporterii şi-au făcut apariţia, fata decis că a consumat destule meniuri KFC, aşa că a plecat, decisă să lase trecutul în urmă. „Sunasem la serviciu şi spusesem că sunt bolnavă, iar apoi i-am sunat iar şi am spus că plec. Am decis că cel mai bine pentru mine este să părăsesc oraşul şi să mă întorc la părinţii mei. Plus că m-am saturat de gustul de pui. Nu mai avea rost să stau la KFC”, a mai spus femeia, potrivit „Oddity Central”.

Citeşte şi:

Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

O tânără a primit un SMS de la bunica moartă: „Veghez asupra ta“

FOTO VIDEO Americanul care a băgat spaima în vecini

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite