Aparat de fotografiat returnat proprietarului, având cardul de memorie în stare bună, la doi ani după ce l-a pierdut în urma unui naufragiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparatul de fotografiat găsit după doi ani de la naufragiu. FOTO: Bamfield Marine Sciences Center
Aparatul de fotografiat găsit după doi ani de la naufragiu. FOTO: Bamfield Marine Sciences Center

Un aparat de fotografiat pierdut în urmă cu aproape doi ani într-un naufragiu în largul coastei de vest a Canadei a fost găsit un grup de elevi, acesta având cardul de memorie în stare bună, ceea ce a dus la returnarea acestuia proprietarului de drept.

Camera a fost recuperată de pe fundul mării de un grup de elevi aflat la o excursie în care au făcut scufundări lângă insula Vancouver, în British Columbia, potrivit Vancouver Sun.

În momentul în care au dus cardul de memorie la Bamfield Marine Sciences Center, printre fotografiile găsite au identificat una în care erau prezente mai multe persoane.

După aproximativ o săptămână, un localnic a cărei ocupaţie este transportul de persoane pe apă a oferit mai multe informaţii autorităţilor după ce a recunoscut pe unul din oamenii din fotografie. Totodată, un membru al pazei de coastă a susţinut că a luat parte la salvarea unui bărbat aflat în fotografia prezentată de autorităţi publicului pentru identificarea proprietarului aparatului foto.

„Asta chiar m-a şocat”, a afirmat proprietarul aparatului foto, Paul Burgoyne, pentru CBC News. „Recuperarea aparatului sau a pozelor mi s-a părut ceva într-adevăr minunat”.

Burgoyne naviga la aproape 500 de kilometri de Vancouver spre casa sa de vacanţă din Tahsis, British Columbia, când barca sa s-a scufundat în urma unui accident.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite