Virgil Stănescu s-a întors pe teren, în baschetul 3x3: "Mă bucur că am simţit din nou spiritul competiţiei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu (38 de ani), fost mare internaţional de baschet a revenit pe teren.

El a jucat la Raiffesisen Bank Bucharest Challenge, un turneu de baschet 3X3 desfăşurat în Piaţa Universităţii, la startul căreia s-au aflat 16 formaţii din 12 ţări (Andorra, Austria, Brazilia, Bulgaria, Cipru, Georgia, Irlanda, Kosovo, Rusia, Serbia, Spania, Romania).

Miza a fost premiul de  4.000 de dolari, dar şi calificarea la Mastersul de la Lausanne, iar de acolo la marea finală de la Abu Dhabi. Virgil Stănescu, care s-a retras din activitate anul trecut, a jucat în echipa Make-A-Wish, alături de  Angel Santana, Vasile Ştefan şi rezerva Bogdan Sandu, formaţia lor oprindu-se în semifinale, după un meci greu cu spaniolii de la Palo Peak, pierdut în ultimul minut, cu scorul de 17-19.

"Mi-a făcut mare plăcere să fiu din nou în competiţie, cred că am asta în sânge şi mi-am propus să mai particip, bineînţeles în limita timpului disponibil. Deşi am obosit, fizic m-am simţit bine deoarece am rămas un om activ şi după ce am renunţat la performanţă", a mărturisit Virgil Stănescu. El a precizat că turneul a fost foarte greu cu multe echipe bune, iar baschetul 3X3 este un joc dinamic, care aduce multă pasiune, pentru că poate fi practicat de oricine.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite