VIDEO Zidane sfidează timpul. La 40 de ani francezul îşi păstrează calităţile tehnice din tinereţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică a avut loc un meci deosebit între legendele lui Real Madrid şi cele ale lui Juventus Torino, ocazie prin care Zinedine Zidane a făcut spectacol, iar spaniolii au fost învingători (2-1).

Partida a avut o semnificaţie aparte pentru Zidane, care a făcut performanţă la ambele echipe. Francezul a jucat la Juventus în intervalul 1996-2001 şi apoi s-a transferat la Real, de unde şi-a făcut şi retragerea în 2006, la  aproape 35 de ani. Zizou a jucat prima repriză în tricoul lui Real, iar în a doua parte a jocului a evoluat pentru Juventus. Echipa madrileană a câştigat meciul cu Juventus graţie golurilor înscrise de Figo şi Ivano Perez, în timp ce golul de onoare pentru formaţia italiană a fost marcat de Paolo Montero.

Echipe


Real: Buyo - Chendo, Fernando Sanz, Helguera, Roberto Carlos- Figo, Hierro, Redondo, Amavisca- Zidane,Morientes. Au mai jucat: Illgner, Contreras, Rojas, Pavon, Cannavaro, Sabido, Velasco, Ivan Perez, Karembeu, Martin Vazquez, Butragueno,Dani.

Juventus: Tacconi - Ferrara, Torricelli, Cannavaro, Montero, Birindelli- Salihamidzic, Davids, Paulo Sousa, Nedved-Ravanelli. Au mai jucat: Peruzzi, Porrini, Mirkovic, Jugovic, Giannichedda, Tudor, Mauro, Padovano, Amoruso.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite