VIDEO Ronaldo, „hoţul“ prins în flagrant: Au apărut imaginile care arată gesturile golăneşti pentru care a fost eliminat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Eliminat pentru prima dată după 154 de meciuri în cea mai tare competiţie intercluburi din lume, starul lui Juventus a plâns în hohote, susţinând că n-a făcut nimic pentru a primi „roşu“. Reluările apărute ulterior au demonstrat că a minţit cu neruşinare.

Liga Campionilor, ediţia 2018-2019, a început cu un zâmbet larg pentru Lionel Messi şi cu multe lacrimi pentru rivalul acestuia, Cristiano Ronaldo.

Dacă vedeta Barcelonei a reuşit un hattrick în victoria cu 4-0 cu PSV Eindhoven, marţi seara, pe „Camp Nou“, în schimb, debutul lui CR7 în tricoul lui Juventus în grupele Ligii Campionilor a fost de coşmar! Portughezul a rezistat doar 29 de minute pe terenul Valenciei şi, fiind eliminat direct pentru lovire fără balon, va rata, aproape sigur, şi următoarele două meciuri ale torinezilor în Ligă: cu Youg Boys (2 octombrie) şi cu Manchester United (23 octombrie). Iar ratarea prezenţei pe „Old Trafford“, unde Ronaldo a fost idolul tribunelor, între 2003 şi 2009, va fi extrem de dureroasă pentru Ronaldo.

L-a lovit în picior şi i-a dat şi o palmă

Faza care a dus la eliminarea lusitanului pe „Mestalla“ a fost reluată, probabil, mai mult decât orice gol marcat, miercuri seara, în Liga Campionilor. Din păcate, reluările din timpul meciului n-au lămurit mai nimic, deoarece la duelul Murillo – Ronaldo, mingea era într-o zonă laterală şi cei doi nu prea se vedeau în cadru. 

De aceea, mulţi au fost convinşi că Ronaldo a fost eliminat degeaba, fiindcă pe reluări nu s-a văzut nimic, iar lacrimile portughezului i-au sensibilizat pe telespectatori. Abia la câteva ore după terminarea meciului Valencia – Juventus, au apărut primele imagini care au demonstrat că Ronaldo a fost trimis la cabine, fiindcă aceasta a fost decizia corectă!

Fotbalistul de 33 de ani, mai întâi, l-a lovit în picior pe columbianul Jeison Murillo, iar atunci când acesta a căzut în careu, acuzând lovitura primită, i-a dat şi palmă în cap! Gesturile nesportive ale lui Ronaldo, petrecute în viteză şi departe de ochii centralului, care urmărea mingea aflată într-o zonă laterală, nu i-au scăpat însă arbitrului adiţional. Acesta i-a comunicat lui Felix Brych cele întâmplate, iar centralul neamţ n-a ezitat: i-a dat direct „roşu“ lui Ronaldo!

Primul „roşu“ direct din 2015 încoace

A fost prima eliminare a portughezului în Liga Campionilor, după 154 de apariţii în această competiţie. CR7 a fost trimis la vestiare doar de 11 ori de-a lungul carierei (de patru ori la United, de şase ori la Real Madrid şi o dată la Juventus). Ultima eliminare a lui Ronaldo până miercuri seara data din 13 august 2017, în Supercupa Spaniei cu Barcelona. Atunci, el a luat două „galbene“ (80, 82). Iar înainte de acest episod, ultimul meci în care Ronaldo a văzut „roşu“ direct a fost cel dintre Cordoba şi Real Madrid la 24 ianuarie 2015.

Ronaldo a fost foarte supărat, a plâns pentru că a spus că n-a făcut nimic. Eu n-am văzut faza, mă uitam la minge. Marcelino antrenor Valencia   Arbitrajul video l-ar fi ajutat pe central în luarea acestei decizii. E dezamăgitor să rămâi în zece oameni pentru un incident de genul acesta. Vom simţi lipsa lui Ronaldo şi în următoarele partide. Massimiliano Allegri antrenor Juventus  

CITEŞTE ŞI:

Scene incredibile la Valencia: Ce au vrut să facă şefii lui Juventus, după ce Ronaldo a fost eliminat de pe teren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite