VIDEO Pantilimon a încasat două goluri de la Rooney, Gardoş a jucat doar 25 de minute. Rezultatele etapei în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AP
FOTO AP

Zi neagră pentru românii care joacă în Anglia. Dacă Pantilimon nu a putut face nimic pentru a stăvili forţa lui Manchester United, Gardoş a jucat foarte slab şi a fost înlocuit la Southampton după doar 25 de minute.

Ronald Koeman l-a titularizat pe Gardoş în jocul pe care Southampton l-a avut în deplasare cu West Bromwich Albion. Însă, din păcate, tehnicianul olandez, nemulţumit de evoluţia foarte slabă a fundaşului român, a decis să îl înlocuiască în minutul 25. Motivul pentru care Gardoş a fost înlocuit a fost legat de marcajul foarte larg făcut la un adversar, care a favorizat marcarea unicului gol al întâlnirii. Asta a coincis cu înfrângerea cu 0-1 a lui Southampton, vina pentru acest eşec fiind aruncată de fani pe Gardoş.

Într-un alt meci din etapa a 27-a, Pantilimon, integralist în poarta lui Sunderland, a încasat două goluri de la Manchester United. Rooney n-a avut milă de portarul român şi l-a executat în minutele 66, din penalty, respectiv 85. 

Derby-ul rundei în Anglia este, însă, Liverpool-Manchester City, partidă care se va disputa duminică după amiază. "Cormoranii" au o revanşă de luat, după ce anul trecut au pierdut titlul la mustaţă în faţa "cetăţenilor".

Rezultatele meciurilor de sâmbătă

West Ham - Crystal Palace 1-3 (Valencia '76 / Murray '41, '63, Dann '51)

Burnley - Swansea 0-1 (Trippier aut. '65)

Manchester United - Sunderland 2-0 (Rooney pen. '66, '85 )

Newcastle - Aston Villa 1-0 (Cisse '37)

Stoke - Hull 1-0 (Crouch '71)

WBA - Southampton 1-0 (Berahino '2)

Duminică

Liverpool - Manchester City 2-1 (Henderson '11, Coutinho '75 / Dzeko '25)

Ora 16:05, Arsenal - Everton

VIDEO Manchester United-Sunderland 2-0

VIDEO West Bromwich-Southampton 1-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite