VIDEO Nebunia Harlem Shake a pătruns şi în vestiarul echipelor de fotbal. Vedete plătite cu milioane de euro se distrează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harlem shake a înnebunit lumea
Harlem shake a înnebunit lumea

Fenomenul Harlem Shake a ajuns să-i încânte şi pe fotbalişti, astfel că în vestiarele  formaţiilor din străinătate au apărut şi manifestări ale acestuia.

Mai multe cluburi s-au mobilizat pentru a intra în rând cu lumea, printre acestea numărându-se Manchester Citysau Standard Liege. Ultimul care s-a "aliniat" la noua modă este Fulham, cu Berbatov în prim plan, acesta afişând pe tricou mesajul "Keep Calm and do the Harlem Shake".

Harlem Shake, un dans care a apărut în 1981 în cartierul Harlem din New York, a fost readus în actualitate de DJ-ul Baauer, care a compus o piesă cu acelaşi nume, în mai 2012.

În ultima vreme, în mediul online au apărut tot mai multe filmuleţe cu "fenomenul Harlem Shake", care întruchipează un grup de oameni dansând şi făcându-şi pe cap pe o secvenţă melodică din creaţia lui DJ Baauer.

Vezi mai jos cele mai haioase clipuri din vestiarul echipelor FULHAMMANCHESTER CITYSTANDARD LIEGEREAL MADRIDAC MILANBAYERN MUNCHEN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite