VIDEO Mexicul a stors „portocala mecanică“, Brazilia a făcut instrucţie cu Turcia. Rezultatele amicalelor de marţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hiddink este ameninţat cu demiterea dacă nu bate Letonia duminică
Hiddink este ameninţat cu demiterea dacă nu bate Letonia duminică

Olanda merge din rău în mai rău. Adus pe banca "portocalei mecanice" după Campionatul Mondial din Brazilia, Guus Hiddink nu a reuşit să continue munca bună a fostului selecţioner, Louis van Gaal, iar Olanda este acum oglinda neputinţei.

După Campionatul Mondial din Brazilia, unde a obţinut medaliile de bronz, Olanda a rămas fără selecţionerul Louis van Gaal. În locul acestuia a fost numit Guus Hiddink, un antrenor cu experienţă. Deşi specialiştii scontau că batavii vor reprezenta din nou o forţă în Europa cu Hiddink selecţioner, previziunile lor nu s-au înfăptuit.

Olanda a jucat după Mondial cinci partide, având un palmares dezastruos: o victorie şi patru înfrângeri atât în meciuri amicale, cât şi oficiale. "Portocala mecanică" a pierdut cu Italia (0-2), Cehia (1-2), Islanda (0-2) şi Mexic (2-3) şi a câştigat doar împotriva Kazahstanului (3-1). 

Ultimul eşec al olandezilor a survenit în amicalul cu Mexic, unde batavii au dovedit încă o dată că sunt neputincioşi şi că traversează o perioadă total nefastă. În acest condiţii, este de văzut dacă selecţionerului Hiddink i se va mai acorda în continuare suport, deşi presa olandeză a început să afirme că acesta va fi demis dacă nu bate Letonia în partida de duminică, din preliminariile Euro 2016.

Rezultatele partidelor amicale de marţi seara:

Argentina - Croaţia 2-1 (Aguerro 49, Messi 57 pen / Sharbini 11)

Belgia - Islanda 3-1 (Lombaerts 11, Origi 62, Lukaku 73 / Finnbogason 13) 

Olanda - Mexic 2-3 (Sneijder 49, Blind 74 / Vela 8, 62, Hernandez 69)

Turcia - Brazilia 0-4 (Neymar 20, 60, Kaya 24, Willian 44)

Norvegia - Estonia 0-1 ( Vassiljev)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite