VIDEO Incidente grave în Liga Europa. Un jucător a fost atacat cu o banană uriaşă, fanii s-au bătut pe stadioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbitrul de rezervă a luat banana gonflabilă
Arbitrul de rezervă a luat banana gonflabilă

Meciurile din şaisprezecimile Ligii Europa n-au fost lispite de incidente, unele dintre ele urmând a duce mai mult ca sigur la suspendări.

La Rotterdam,unde s-a jucat Feyernoord - AS Roma 1-2, partida a fost întreruptă mai bine de 10 minute, iar Feyenoord riscă o suspendare drastică, după ce fanii olandezi au aruncat spre Gervinho cu o banană gonflabilă.Arbitrul francez Clement Turpin a fost sesizat de Totti în legătură cu acest incident şi i-a cerut rezervei Hicham Zakrani să ia banana de pe gazon. Apoi a discutat cu cei doi căpitani şi cu observatorul partidei, cerând să se facă un anunţ în stadion, pentru a-i linişti pe fani.

Aceştia au continuat să se manifeste agresiv şi în minutul 55 jocul a fost întrerupt mai bine de zece minute. Mitchell te Vrede a fost eliminat în minutul 54, o decizie discutabilă, iar suporterii lui Feyenoord au început să arunce pe teren cu zeci de obiecte. Arbitrul Turpin a decis să trimită echipele la cabine, de unde s-a revenit după mai bine de zece minute.“A fost corectă să fie suspendat meciul, am fi putut deschide un magazin cu toate obiectele care au zburat din tribune.”, a declarat după meci antrenorul Romei, Rudi Garcia.

Fanii lui Dinamo Kiev au intrat pe teren

Şi la Kiev au fost probleme mari, la meciul Dinamo - Guingamp 3-1. În repriza a doua, în minutul 77, un grup de fani mascaţi ai gazdelor a forţat cordonul de stewarzi şi a pătruns pe pista din jurul terenului, croindu-şi drum către sectorul ocupat de francezi, provocaţi de un steag arborat de aceştia.

Tot oamenii de ordine au fost cei care au împiedicat agravarea incidentelor, dar au avut de suferit, punându-se în calea fanilor. Portarul lui Dinamo Kiev, Shovkovskiy, a intervenit pentru a încerca să îi liniştească pe ucraineni. A venit până pe pista de atletism, unde a salvat steward care era bătut de ultraşi în timp ce era căzut la pământ şi a discutat aprins cu o parte din cei prezenţi în sectorul unde se pertrecuseră incidentele.

Turci bătuţi la Napoli 

Lucruri nedorite s-au întîmplat şi la Napoli. Patru suporteri ai echipei Trabzonspor au fost răniţi li înaintea meciului dintre formaţia italiană şi cea turcă.Un fan a fost rănit după ce un geam am maşinii în care se afla a fost spart, vehiculul fiind ţinta mai multor obiecte aruncate de două persoane.Al doilea suporter a fost rănit la pomete într-un conflict cu fani ai echipei Napoli. Alţi doi fani turci au fost răniţi în violenţele ce au avut loc în altă zonă a oraşului faţă de celelalte două incidente.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite