VIDEO Filmul carierei pugilistului Lucian Bute a făcut sute de mii de vizualizări într-un timp record

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Lucian Bute este în continuare cel mai important boxer profesionist al României, chiar dacă a pierdut centura de campion mondial în 2012.

Bute a fost învins atunci de britanicul Carl Froch, la Nottingham, acesta punând capăt unei supremaţii de cinci ani, a pugilistului român, la categoria super-mijlocie, versiunea IBF. Lucian, care va împlini 36 de ani în februarie, a încercat să depăşească momentul şi să se întoarcă în ring cu succes, iar anul acesta a avut din nou şansa de a boxa pentru centura care i-a aparţinut din 2007 până în 2012. 

A pierdut însă la puncte, printr-o decizie destul de controversată, în faţa unui alt britanic, James De Gale, însă la final a declarat că nu-şi abandonează visul de a fi din nou cel mai bun din lume. Bute are în continuare o cotă foarte bună, este simpatizat în Canada, ţară al cărei cetăţean este, şi are o legătură specială cu fanii lui. O dovedeşte filmul realizat cu privire la cariera lui. Primul episod a strâns peste o sută de mii de vizualizări în mai puţin de 48 de ore. Azi a apărut şi cel de-al doilea episod, iar pe 1 ianuarie va fi oferit publicului episodul al treilea.

Mai jos puteţi urmări primele două episoade ale filmului lui Lucian Bute

Filmul carierei pugilistului Lucian Bute - partea I

Filmul carierei pugilistului Lucian Bute - partea a II-a

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite