VIDEO Eliminaţi, dar primiţi ca nişte eroi: columbienii şi iranienii s-au întors acasă în aplauzele fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
James Rodriguez, golgheterul columbienilor la CM 2014
James Rodriguez, golgheterul columbienilor la CM 2014

Se spune că în fotbal doar victoriile contează. Totuşi, la Teheran şi la Bogota, oamenii au dovedit că ştiu să vadă şi dincolo de rezultatul final.

Mondialul a început cu 32 de echipe dintre care doar patru au rămas în competiţie: Brazilia, Germania, Argentina şi Olanda. Mulţi dintre fanii naţionalelor participante au trecut repede peste dezamăgirea eliminării din competiţie şi, la revenirea echipelor acasă, şi-au primit favoriţii ca pe nişte eroi.

Pentru iranieni n-a contat că trupa pregătită de Carlos Queiroz a obţinut un punct în faza grupelor, fanii fiind mulţumiţi de jocul curajos al echipei în confruntarea cu Argentina. Tocmai de aceea, la revenirea fotbaliştilor la Teheran, aceştia au fost primiţi cu flori şi cu aplauze, deşi avionul echipei a aterizat pe aeroportul internaţional, după ora 1 dimineaţă.

La Bogota, suporterii au organizat o primire fabuloasă pentru jucătorii columbieni. Naţionala pregătită de Jose Pekerman a părăsit turneul final, în sferturi, după o înfrângere dramatică cu Brazilia. Totuşi, la revenirea în ţară, James Rodriguez şi colegii săi au fost plimbaţi într-un autocar descoperit, ca şi cum ar fi câştigat Mondialul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite