VIDEO Colecţie de „bijuterii“: Porto a înscris cele mai frumoase goluri ale serii în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brahimi
Brahimi

„Dragonii“ au terminat campionatul trecut pe locul 3 în Portugalia, nici acum nu sunt pe primul loc în întrecerea internă, însă fac ravagii în Europa. Marţi, ei au ajuns în sferturile Ligii Campionilor după o prestaţie stelară în faţa celor de la Basel.

Porto a pornit ca favorită la calificare, după 1-1 în Elveţia, însă scorul din prima manşă nu anunţa „măcelul“ care avea să aibă loc pe „Estádio Do Dragão“. Algerianul Yacine Brahimi a dat tonul unei victorii spectaculoase pentru lusitani, deschizând scorul din lovitură liberă (14). 

A fost a cincea reuşită a mijlocaşului arab în cele şapte apariţii pe care le-a avut în acest sezon de Liga Campionilor. Totodată, el a devenit primul fotbalist din sezonul 2011-2012 încoace, care a punctat de două ori din lovituri libere în Liga Campionilor. Brahimi punctase şi în faza grupelor printr-o lovitură liberă, în victoria cu BATE Borisov, scor 6-0.

Revenind la Porto, ocupanta locului 2 în campionatul portughez, ea şi-a surclasat, pur şi simplu, adversara. După golul lui Brahimi, Herrera (47), Casemiro (56) şi Aboubakar (76) au punctat şi ei pentru o victorie categorică împotriva celor de la FC Basel, scor 4-0. Pe lângă acest succes, cei de la Porto se pot lăuda şi cu cele mai frumoase reuşite ale serii în Liga Campionilor, în condiţiile în care golurile lui Brahimi, Casemiro şi Aboubakar au fost adevărate „bijuterii“.

VEZI AICI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite