VIDEO Che bella Roma! Trupa din capitala Italiei a făcut şi a opta "minune": 2-0 cu Napoli!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucurie a Romei, cu Dodo, Pjanic, Strootman şi Benatia (în plan secund) FOTO Reuters
Bucurie a Romei, cu Dodo, Pjanic, Strootman şi Benatia (în plan secund) FOTO Reuters

AS Roma s-a impus în derbyul cu Napoli şi are opt victorii din opt posibile în Serie A şi un golaveraj incredibil: 22-1!

AS Roma continuă marşul triumfător în Serie A. Trupa antrenată de francezul Rudi Garcia a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Napoli, echipa care ocupă încă poziţia secundă în Italia, cel puţin până la meciul de duminică dintre Fiorentina şi Juventus. 

Cu Maradona în tribună, echipa lui Rafa Benitez a ratat ocaziile primei reprize, prin Pandev şi Insigne. Însă Pjanic a marcat la ultima fază a primei părţi dintr-o lovitură liberă executată magistral de bosniac! Şi tot Pjanic a făcut 2-0, în repriza secundă, după un penalty scos de Borriello, fază la care Napoli a rămas în 10 oameni.

AS Roma acumulat 24 de puncte din 24, dar a primit şi o veste proastă: Totti s-a accidentat în prima repriză, fiind înlocuit chiar cu Borriello. Lobonţ a fost doar rezervă la echipa giallo-rossa. 

Victoriile Romei au venit în meciurile cu Livorno, Verona, Parma, Lazio, Sampdoria, Bologna, Inter, Napoli. Singurul gol primit a fost în meciul cu Parma, câştigat de Roma cu 3-1. 

Golurile lui Pjanic  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite