Victor Hănescu e alături de sportivii care participă la un turneu de juniori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Hănescu
Victor Hănescu

Victor Hănescu, care a participat la o sesiune de autografe la CNT din Bucureşti, crede că tenisul românesc are de câştigat enorm în urma organizării turneelor Dr. Oetker Junior Trophy.

“Este un moment special pentru tenisul românesc, Dr. Oetker Junior Trophy este un turneu internaţional important unde vom vedea cei mai buni copii. Avem nevoie de cât mai multe turnee de acest gen, tenisul românesc fiind pe un trend ascendent. Acest tip de turneu important pentru tenisul din România ajută jucătorii români să evolueze să ajungă în clasamentele internaţionale, fiind bine organizat de federaţie împreună cu Dr. Oetker. Am fost şi la ediţiile precedente şi am văzut un nivel ridicat de joc”, a declarat Hănescu la standul Pizza Feliciana, de la Dr. Oetker.

Fostul număr 26 ATP, care are Academia Victor Hănescu şi taberele “Train Like a Pro”, spune că a organizat şi va crea în continuare programe cu ajutorul Dr. Oetker, care să ajute copii în drumul către înalta performanţă.

 “Am avut şi o să mai avem numeroase programe alături de Dr. Oetker pentru lansarea copiilor. Este nevoie de astfel de turnee pentru ca cei mici să aibă şansa de a juca cu străini şi numai aşa cred că putem să ne dezvoltăm”.

La cea de a şaptea ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy, competiţie internaţională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care are loc pe parcursul acestei săptămâni la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, vor concura 156 de sportivi din 26 de ţări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite