Veteranul Florin Marin a plecat de la FC Voluntari. Vine Edi Iordănescu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Marin
Florin Marin

Antrenorul Florin Marin şi-a reziliat de comun acord contractul cu FC Voluntari, a declarat, miercuri, la Digisport, managerul clubului ilfovean, Dan Leasă. Oficialul a mai spus că va discuta, joi, cu tehnicianul Edward Iordănescu pentru o eventuală preluare a echipei.

"Astăzi, de comun acord, am luat decizia să ne despărţim. În fotbal, mai devreme sau mai târziu trebuie să te desparţi. În prima fază am avut obiectiv play-off, apoi clasarea pe locul 8, nu s-a îndeplinit, am decis să ne despărţim. Consider că am avut şi puţin ghinion, am fost dezavantajaţi de program. L-am contactat pe Edi Iordănescu, mâine la ora 12.00 ne vedem cu el să discutăm", a declarat Leasă, citat de News.ro.

În vârstă de 63 de ani, Florin Marin pregătea FC Voluntari din mai 2016. Iordănescu, în vârstă de 38 de ani, a pregătit ultima oară ŢSKA Sofia, de unde a plecat în noiembrie 2016. El a mai antrenat în cariera sa formaţiile ASA Tg. Mureş şi Pandurii Tg. Jiu. FC Voluntari a încheiat sezonul regulat al Ligii I pe locul 9, cu 30 de puncte,.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite