Va fi „iad“ pe „Stamford Bridge“? Un român care a jucat la două formaţii din Premier League a povestit ce îi aşteaptă pe stelişti joi seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chelsea şi Steaua se vor înfrunta într-un meci decisiv
Chelsea şi Steaua se vor înfrunta într-un meci decisiv

Steaua e urmărită şi acum de „coşmarul Middlesbrough“. În 2006, încurajaţi frenetic de suporteri, gazdele au întors miraculos rezultatul, au eliminat formaţia din Ghencea, şi au ajuns în finala Cupei UEFA. La şapte ani distanţă, roş-albaştrii revin în Anglia, pe o altă arenă celebră, pentru un alt meci capital.

Ilie Dumitrescu a jucat un sezon la Tottenham (1994-1995) şi un an la West Ham (1996). Fostul mare fotbalist, actualmente analist TV pentru postul Digi Sport, cunoaşte foarte bine atmosfera de pe stadioanele din Premier League. El spune că, deşi „Stamford Bridge“ are o capacitate de 40.000 de locuri, Chiricheş şi compania nu trebuie să-şi facă griji în ceea ce priveşte presiunea publicului.

Ce a spus?

„Cea mai frumoasă atmosferă din Londra e făcută de suporterii lui West Ham, sunt cei mai înfocaţi. Fanii lui Totteham sunt şi ei extraordinari, însă pe primul loc în Anglia sunt cei de la Liverpool. Pe Stamford Bridge atmosfera nu e, în niciun caz, una de speriat, steliştii nu trebuie să se teamă de asta. Ar trebui să fie un mare avantaj, mai ales că vor fi urmăriţi de foarte mulţi impresari. E un meci foarte important pentru ei. Englezii au fost mereu sensibili la fantezia asta latină“, a declarat Dumitrescu pentru digisport.ro.

Clubul Chelsea le-a alocat suporterilor români 2.000 de tichete, însă managerul Stelei, Mihai Stoica, a dezvăluit că, din informaţiile sale, 10.000 de români vor încuraja gruparea din Ghencea, joi seară (22.05, Pro TV, Digi Sport 1, Dolce Sport 1).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite